Decorare limuzina

Infrumusetarea limuzinelor pentru orice sarbatoare: nunta, intilnire la maternitate, jubilee, zile de nastere. In dependenta de sarbatoare, automobilul se infrumuseteaza diferit. Daca aveti o nunta, atunci infrumusetarea limuzinei va consta din numeroase buchete cu flori vii sau artificiale si inele. Principalul e ca florile sa fie selectate corect, iar floristii nostri vor putea pregati buchetele dupa gustul dumneavoastra.

Firma noastra va poate ajuta sa economisiti puterile si timpul. Noi oferim clientilor nostri infrumusetarea deja gata. Aceasta consta din: un buchet mare pe capota din fata, si 4 sau 8 buchete prinse de partile laterale ale limuzinei. Daca doriti, specialistii nostri vor pregati o compozitie unica pentru dumneavoastra.

Uneori mirele, pentru a cuceri inima miresei, comanda o limuzina ornata cu numeroase buchete frumoase. Astfel el demonstreaza inca o data pasiunea sa fata de mireasa, ceea ce constituie un ritual frumos.

Puteti stabili infrumusetarea limuzinei in timpul incheierii contractului de arenda. Managerul nostru va poate propune suplimentar ornarea limuzinei cu jucarii moi, papusi, benzi.