Limuzine in Chisinau

Inchirierea limuzinelor cu compania “ Limuzine Chisinau”- este usor si sigur!

Timp de sapte ani realizam acest serviciu si avem o vasta experienta in acest domeniu.

Nunta - este directia principala a activitatii noastre, si anume propunem serviciul: inchirierea limuzinei pentru nunta. Oaspetii capitalei ii intilnim la aeroport si oferim  o masina de lux pentru o plimbare in jurul orasului.

Arenda limuzinelor presupune ca automobilul este la deplina dispozitia Dumneavoastra. In momentul rezervarii  masinei in autoparcul nostru  Dumneavoastra trebuie exact sa precizati numarul necesar de locuri de care aveti nevoie si sa alegeti autovehiculul corespunzator pentru sarbatoarea Dumneavoastra. Daca ati luat o limuzina de inchiriere asigurati-va ca ati specificat data si ora depunerii.

Managerul nostru experimentat va va ajuta sa alegeti limuzine in Chisinau. El va programa timpul dorit pentru calatorie.

 Pentru o taxa suplimentara florarii vor decora masina de nunta elegant, cu flori, jucarii si panglici.

Soferii nostri experimentati sunt in primul rind, siguranţa Dumneavoastra in timpul calatoriei, ei bine se orienteaza in Chisinau, si va pot ajuta sa alegeti locuri frumoase pentru fotografii.

Tineri casatoriti, deoarece in ziua nuntii totul trebuie sa fie placut si solemn chiar si culoarea alba a automobilului nostru reda aceasta atmosfera.

Bine ati venit la compania "Limuzine Chisinau"! Personalul nostru calificat si automobile de lux la dispozitia Dumneavoastra.